Αρχική
Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο 1ο Θερινό Σχολείο που οργανώνει στο Ξενοδοχείο Κυλλήνη Beach (πρώην Robinson Club) η Γηριατρική και Γεροντολογική Εταιρεία Νοτιοδυτικής Ελλάδος.

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων ψυχικής και σωματικής υγείας των ηλικιωμένων και υπερηλίκων συνανθρώπων μας θα παρουσιασθεί και θα συζητηθεί διεξοδικά από εξαίρετους συναδέλφους οι οποίοι θα μοιρασθούν τις εμπειρίες τους με τους συμμετέχοντες στο σχολείο αυτό. Είναι γνωστό ότι η ιατρική του γηράσκοντος ανθρώπου διαφοροποιείται λίγο ή περισσότερο από την αντιμετώπιση νεώτερων ασθενών.

Το περιβάλλον του Ξενοδοχείου προσφέρεται ιδιαίτερα ώστε να συνδυασθεί η ανταλλαγή επιστημονικών γνώσεων και απόψεων με την απόλαυση των φυσικών καλλονών της περιοχής.

Σας περιμένουμε λοιπόν με χαρά και αισιοδοξούμε αυτό το θερινό σχολείο να ευοδώσει στη διάδοση της γηριατρικής γνώσης στην πατρίδα μας και στην ευαισθητοποίηση των συναδέλφων όλων σχεδόν των ειδικοτήτων, αλλά και των λοιπών επαγγελματιών υγείας στις ιδιαιτερότητες της αντιμετώπισης του γηριατρικού ασθενούς.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Καθηγητής Παναγ. Γ. Παπαθανασόπουλος
Διευθυντής Πανεπιστημιακής Νευρολογικής Κλινικής
Νοσοκομείου Ρίου